Skrivet den 2 november 2011 kl 17:16 av Nyheter, TävlingarKommentarer inaktiverade för Vinnare i BusyToDo-tävlingen438

Vinnare i BusyToDo-tävlingen

winner-illustration1

Vi har valt två vinnare som för varsin kod till BusyToDo för iOS.

Stort grattis till Mattias Hendley och Adam Werkmäster, skicka ett mail eller kontakta mig på Twitter så får ni era koder.

Vinnande motiveringarna lyder som följer:

1. Lovar att skriva en anledning här. Skriver upp det i papprsblocket på min att göra lista så kommer jag kanke ihåg att göra det. Om jag nu bara kommer ihåg var jag la blocket. Nåväl, skrev upp det på baksidan av ett kuvert tills vidare

2. Mina två närmaste chefer ska gå på föräldraledighet nu och jag har fått äran att ratta hela avdelningen solo. Det innebär att jag kommer vara     oerhört Busy och ha alldeles för många ToDo. Help me out Allt om Mac!

Missa inte vår stora tävling tillsammans med Gameloft där man kan vinna en iPhone 4S!

Comments are closed.