Skrivet den 4 juli 2012 kl 00:36 av Tävlingar2 kommentarer429

Vinnaren i utlottningen av ett par Kicks

bluelounge_kicks

Grattis säger vi till Anton Moritz som lottades fram i den lilla utlottningen där en uppsättning av iPad-tillbehöret ”Kicks” stod på spel. Intressant nog kommer Anton sätta Kicks-listerna på hans Macbook istället för hans iPad:

”Om jag blir den lyckliga vinnaren av det paret Kicks ni lottar ut, hade jag faktiskt satt dem på min MacBook Pro istället för min iPad. Jag är mer rädd att min dator ska få repor än min iPad.”

Vi bad alla som ville delta i utlottningen att tipsa om en produkt som vi skulle kunna recensera, och Antons förslag är Elevation Dock som vi tidigare skrivit om men ej recenserat. Elevation Dock startades som ett Kickstarter-projekt och spräckte på kort tid – och för första gången – miljonvallen för Kicksstarter-projekt – de drog in sammanlagt 1,5 miljoner USD innan insamlingstiden var över. Ett test utlovas så fort denna smarta iPhone-docka finns att beställa!

Tack till alla som deltog

Vi vill också tacka alla andra som deltog i utlottningen, och tack för alla bra tips och förslag på recensionsprylar. Vi kommer framöver försöka lägga lite mer tid på att testa och skriva om smarta Apple-relaterade tillbehör, och era förslag ger en liten fingervisning om vad våra besökare är intresserade av. Näst på tur står dock det fiffiga iPhone-tillbehöret Milo – även detta designat av Blue Lounge.

Milo

2 kommmentarer på Vinnaren i utlottningen av ett par Kicks

  1. Anton Moritz skriver:

    Åh vad kul att jag blev den lycklige vinnaren.
    Tack så mycket!

  2. Karl skriver:

    Grattis!

    Jag ser fram emot testet av dockan!