xiaomi clock

Skrivet den 31 juli 2019 kl 09:27 av Apple, Xiaomi10 kommentarer592

Xiaomi har en ny smart alarmklocka på ingång
Stöd för Apple Music och Philips Hue

Det Xiaomi-ägda Zmi ser ut att ha en väckarklocka på ingång som inte bara väcker dig på morgonen utan den har även stöd för Philips Hue och Apple Music.

Utöver Apple Music ser den även ut att få stöd för Amazon Music, Spotify, Pandora och iHeart Radio. När det kommer till stöd för Philips Hue så har klockan med största sannolikhet en Zigbee-hub inbyggd i sig vilket gör att det inte krävs någon Hue-hubb för att styra sina smarta lampor. Sen, precis som en vanlig alarmklocka har den olika alarmsignaler, timer, en digital display och vår favoritfunktion – snoozeknappen. Priset ska enligt källor till HomeKitNews hamna på runt 30 dollar.

xiaomi clock

Xiaomi clock

Källa HomeKitNews

Kommentarer

 1. Anders_Malmgren says:

  Nice kan vara något, har denna idag, https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?p=2364987

  Den är okej, men har vissa nackdelar då främst på klockradiosidan. Oled displayen lyser för ljust på lägsta setting. Snooze går inte ställa in, varje gång man trycker på snooze så ökar snoozen, stegen är 5, 10 och 30 min. Ofta jag försover mig för att trycker 3 istället för 2 :stuck_out_tongue:

 2. bjorsi says:

  Trodde bara pöbeln snoozade?

 3. Stefan_Sandstrom says:

  men alltså snooza… Det är väl ett jäkla påhitt?.

  Ställ klockan till när du ska gåupp i stället…

 4. Anders_Malmgren says:

  Sjukt morgontrött måste snooza.Försöker vara på kontoret halv nio eftersom mina kodapor ofta har frågor osv. Sätter klockan på 7:50 Snoozar till åtta. Är på kontoret vid 830. Men det händer det snoozas till en bra bit efter 830 ibland… :smiley:

 5. Stefan_Sandstrom says:

  Men… det är det Jag Inte förstår. … varför Inte sätta 8 då?

 6. Jocko says:

  Snooze har aldrig fungerat för att bli mindre trött.

 7. Hakan_Ander says:

  Snooze is the shit! Beror väl lite på vad man är för typ av människa. Själv är jag nattmänniska och även om jag går upp tidigt när jag jobbar så är det typ efter lunch som jag vaknar till ordentligt. Snoozar varje morgon. :sleeping::sleeping:

 8. Hakan_Ander says:

  Det ör väl ingen som tror heller. Snoozar gör man ju för att man har svårt för att vakna och kudden är jäkligt skön. :stuck_out_tongue_winking_eye:

 9. Anders_Malmgren says:

  Saknar helgmornarna innan barnen man kunde ligga och slappa hela morgonen, kanske få sig ett morgonsex om man skötte korten rätt. Nu kommer ungarna in senast åtta och väcker en :slight_smile:

Fortsätt snacket i Bubblan!