Skrivet den 11 januari 2019 kl 23:57 av Android, Sony, YouTube6 kommentarer843

YouTube: Bästa brusreducerande premium-hörlurarna testade
Sony WH-1000XM3

Vi tar oss en titt, förlåt, lyssning på Sony WH-1000XM3 som skall vara världens bästa brusreducerande hörlurar. Vi är benägna att hålla med – inte för att vi testat alla – utan mest för att vi bara älskar dem så mycket!

Glöm inte prenumera på vår YouTube-kanal för nästan dagligen nya teknikvideos!

6 kommmentarer på YouTube: Bästa brusreducerande premium-hörlurarna testade

 1. steffo76 skriver:

  De där är sjukt bra. Jag gillar mina Nura lurar bättre. Kan rekommendera de.

 2. Jack Thoren skriver:

  Uppdatering (20190119): Nu har det varit minusgrader flera dagar och jag har inte ens tänkt tanken att använda lurarna utomhus. Men så en morgon så fick jag en idé, efter att ha läst massa inlägg om att just fukt kan vara källan till problemet, tänk om man kan få bort fukten… sagt och gjort, enklaste testet var att helt sonika sätta på mössan över hörlurarna! Jag hittade en mössa som var tillräckligt stor. Och ja det ser lite dumt ut men det fungerar!! Om någon annan testar så lämna gärna en kommentar om det fungerar eller inte =)

  Håller med mr Esse helt. Kan dock tillägga att när det är kallt ute (runt noll eller kallare) så ballar mina lurar ur och strular som fasen. Då måste jag starta om de flera gånger. Väldigt tråkigt att elektroniken inte tål kyla på en sån dyr produkt. Kan även intyga att den man pratar med hör mig väldigt dåligt (utomhus ska tilläggas) så jag använder sällan dessa lurar för samtal, tyvärr. Man hör ju den man pratar med väldigt bra dock.

 3. C.M.S skriver:

  Japp, det händer mina med, verkar vara en designmiss. Dock sker det inte jämt vid kyla, har inte haft problem de senaste dagarna ens när temperaturen kröp neråt minus 4 grader av någon anledning. Kombination av fukt och kyla kanske?

  Har inte testat det själv men läst att om man startar om dem när de börjar balla ur så försvinner problemet (inte för dig dock?). Hoppas Sony skickar ut en firmware-fix för det om det är möjligt, eller bara ger oss möjligheten att stänga av touch-funktionen via appen. För de är verkligen fantastiskt bra hörlurar i övrigt IMHO.

 4. steffo76 skriver:

  Beats har så också. Hopplöst kast.

 5. Esse skriver:

  Har inte heller haft några problem med mycket minusgrader faktiskt.