Skrivet den 8 november 2018 kl 21:30 av Spel, YouTubeKommentarer inaktiverade för YouTube till Nintendo Switch381

YouTube till Nintendo Switch
För er som missat det

Om det var någon som missat att Nintendo planerade att lansera en YouTube-app till Nintendo Switch så är det nu bekräftat.

Nu går det att streama video från YouTube direkt till Switch både när den används handhållet och dockad. Nintendo Switch är som handhållen enhet möjligen inte den bästa YouTubemaskinen med sina 720p. Kopplad till TV så är det 1080p som gäller, inte heller det något extraordinärt, men för de yngre barnen utan egen mobiltelefon kan det här vara ett bra alternativ. Det går att logga in med sitt Googlekonto och komma åt alla ens prenumerationer och klipp. En annan positiv sak är att det går att använda Switchens Joy-Cons för att styra runt i 360° klippen på YouTube.

Enjoy entertainment like music videos and shows, plus gaming livestreams, how-tos and much more. Explore a world of videos with recommendations and easy access to your channel subscriptions. So grab your friends, family, and your Nintendo Switch controller, and enjoy YouTube together.

Tidigare har Hulu lanserats till Nintendo Switch, men då Hulu inte är något vi i Sverige kan åtnjuta så får vi hoppas att en Netflix-app till Nintendo Switch ligger i pipelinen.

TheVerge

Nintendo

 

Comments are closed.